Åååh, Miu Miu!

december 19, 2018

Der er ikke noget så effektivt som et par smukke designerstøvler. Med et par stramme jeans kan du bare føle dig ekstra feminin, særligt hvis støvlen har en hæl. Så får du en flot holdning og slanke ben, og hvis du er typen, der træner, så vil de også se mere markerede ud. Og det er ikke kun til et par jeans, at designerstøvler virker. De passer mere eller mindre til alt i din garderobe, og du kan bruge dem både til hverdag og fest. Jeg har forelsket mig i de smukkeste Miu Miu sko, jeg nogensinde har set. Og for at det ikke skal være løgn, så er jeg så heldig, at de er på juleudsalg hos Kassandra. Ups… Så kom jeg vist også til at købe en julegave til mig selv. Bare en lille én.

Smukke Miu Miu sko, der ikke er som andre

De smukke Miu Miu sko, jeg er faldet for, er definitionen af hvad en kvinde har brug for, når det kommer til sko. De er definitionen af det feminine, det elegante, det forførende… Hvis du kan putte selvtillid ned i en sko, så kan du godt regne med, at dine Miu Miu sko er fyldt helt op med samme! Disse smukke Miu Miu sko er ikke som alle andre designersko eller designerstøvler. Først og fremmest er de lavet af 100% sort kalveskind fra Italien. Så alene der har vi vist fået på plads, at kvaliteten altså er i top. Derudover er skoene forsynet med læderforing og en lædersål, så vi fortsætter i universet af skind og lækre materialer. Men selvom den høje kvalitet kun er en ekstra bonus, så er det ikke derfor, jeg har forelsket mig i disse Miu Miu sko. Det er ikke derfor, de ikke er som alle andre designersko.

Jeg har forelsket mig i netop disse Miu Miu sko, fordi de har et helt unikt design. Og nu er det vist på tide, at jeg får præsenteret dem:

Er de ikke bare fantastiske?

Det, jeg elsker ved disse Miu Miu sko, er først og fremmest deres spidse snude. Selvom det kan se voldsomt ud på nogle fødder, så er spidse snuder altså bare generelt pænere end de afrundede. Det bliver bare mere feminint at se på. Derudover er jeg helt forelsket i deres snørebånd. Jeg elsker, at det ikke bare er snørebånd, men det er et smykke til skoen. De er både til for det praktiske formål, men også for det æstetiske.

Det sidste, jeg vil nævne, er det, jeg elsker allermest ved mine Miu Miu sko. Jeg kan slet ikke stå for hælen. Den måler først og fremmest 8,5 cm, hvilket er det perfekte mål i min forstand, og så er den slank i bunden. Men den er ikke slank hele vejen. Dens tykke top giver ekstra støtte og stabilitet, og så har gør den utroligt meget for skoens udseende som helhed.

Så disse Miu Miu sko er ikke som alle andre designersko. Og derfor er de en julegave til mig selv. En julegave, jeg vil bruge i mange år.