Mit favoritspisested i Ringsted

Jeg kam rigtig godt lide at gå ud og spise. Det er ikke meget grundet at jeg skal lave den selv derhjemme, eller vaske op. Jeg kan bare godt lide oplevelse af at gå ud og spise. Det er rart at få serveret maden og at der bliver skænket vin op, og at man sidder i behagelige omgivelser. Det sidste nye sted jeg har været ude og spise på er en italiensk restaurant i Ringsted. Den hedder La Rustica er og faktisk gået hen og blevet min yndlings restaurant i Ringsted. De laver virkelig god italiensk mad. Jeg er kommet der flere gange efter for at smage flere af deres andre retter.

Jeg har hørt at den italiensk restaurant Ringsted gennem de senere år har fået et super godt ry, og oplevelsen har lavet op til mine forventninger. Jeg havde min familie med ude og spise og de var også vældigt begejstrede med stedet. Der var også en god stemning og det var autentiske lokaler og en intens oplevelse. Der var rolig italiensk inspireret musik og pyntet op med vinflasker oppe under loftet.

restaurant ringsted

Italienske delikatesser

Jeg valgte at prøve en af deres pastaretter. Nemlig den med frisk pasta, basilikum og laks og fløde. Fire rigtig gode ting som jeg holder meget af. Mine kæreste hun forsøgte sig med en ret med kylling og noget grønt. Vi var begge meget begejstrede.

Børnene tog hver en ret spaghetti bolognese, hvilket også faldt i god jord.

Til dessert ville vi alle prøve den italienske is på den italiensk restaurant. Det var et godt valg. Det er rigtig lækkert is, der har masser af smag og den er produceret på fløde. Isen fylder hele munden med velsmag og er en sikker vinder til dessert. Vi fik serveret bær og chokolade sovs ved siden af isen og det satte prikken over i’et. Det var en helt igennem god oplevelse at spise på den italienske restaurant i Ringsted La Rustica. Hvis du har lyst til en italiensk restaurant Ringsted, bør du helt klart besøge la Rustica. De har rigtig meget at byde på og vil meget gerne servere aftensmaden og dig. Eller forkæle dig med deres store brunch buffet i Ringsted eller en ret fra deres frokost kort.